Σχετικά με εμάς

Είμαστε μια δυναμική ομάδα συνεργατών με εξειδίκευση στους τομείς της υγείας, διατροφής και γυμναστικής, που αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και επιστήμη ώστε να επιτύχει τους στόχους για καλύτερη υγεία και ευεξία.
Η ομάδα αυτή ως «Συμμαχία υγείας» περιλαμβάνει: Καθηγητές Φυσικής Αγωγής, Διατροφολόγους, Ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, Ψυχολόγους, Αισθητικούς κά, ενώ εμπλουτίζεται με νέους επιστήμονες όταν υπάρχει συγκεκριμένη ανάγκη.

Σύντομο ιστορικό:
H BODY iQ Wellness Consultants ιδρύθηκε το έτος 2008 από τον Λεωνίδα Σταυρόπουλο ο οποίος με την πολυετή εμπειρία του σε θέσεις ευθύνης και με σπουδές στην υγεία, ευεξία, φυσική άσκηση και στη διοίκηση επιχειρήσεων είναι ο «συνδετικός κρίκος» της “Συμμαχίας υγείας”.

Ο υπηρεσίες μας επικεντρώνονται σε προγράμματα corporate wellness και υπηρεσίες που προάγουν την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Το έτος 2012 αναζητώντας την καλύτερη ιδέα για είσοδο των υπηρεσιών μας σε μεγάλους οργανισμούς, με μεγάλη διασπορά των εργαζομένων σε διάφορα παραρτήματα δημιουργήσαμε μια εφαρμογή για smart phones τη “iQ Walk Club®” και μετέπειτα ονομαζόμενη “iQ FIT Club®”, εντάσσοντας στο δυναμικό μας δύο νέους συνεργάτες τον Σταύρο Πολίτη ειδικό στην ανάπτυξη εφαρμογών και την Έλενα Ησαΐα ειδική στο design και το marketing.

Το όραμά μας:
Να δημιουργήσουμε ένα club υγείας και ευεξίας μέσα σε κάθε οργανισμό. Να εμφυτέψουμε σε όλους το «μικρόβιο» ενός φυσικού και υγιεινού τρόπου ζωής που θα τους δώσει περισσότερα υγιεινά χρόνια και περισσότερη ανθεκτικότητα.
Με σεβασμό στους πελάτες μας, να συμβάλουμε κι εμείς στη επίτευξη των στόχων τους.

Τα στελέχη μας: